22 Mart 2023

Müsait Bir Yerde İnecek Var Turgut Yasalar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: Turgut Yasalar
Çevirmen: Turgut Yasalar

Müsait Bir Yerde İnecek Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turgut Yasalar olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Müsait Bir Yerde İnecek Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Müsait Bir Yerde İnecek Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Müsait Bir Yerde İnecek Var TIKLA PDF İNDİR !

Müsait Bir Yerde İnecek Var Yazarı Kimdir ?

Müsait Bir Yerde İnecek Var yazarı Turgut Yasalar 'dır. Turgut Yasalar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Müsait Bir Yerde İnecek Var PDF indir oku

Müsait Bir Yerde İnecek Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Müsait Bir Yerde İnecek Var TIKLA PDF İNDİR !

Müsait Bir Yerde İnecek Var TIKLA PDF İNDİR !

- Usta sinemacı Turgut Yasalar'dan minibüs hikayeleri -

Onlarca durak, yüzlerce yolcu, sayılamayacak kadar çok hikaye var. Yolcuların genci yaşlısı, zengini fakiri, zayıfı şişmanı; şoförlerin terbiyelisi küfürbazı, beyefendisi haytası, öfkelisi aşığı…

Turgut Yasalar, İstanbul'daki minibüs hatıralarından bazılarını derleyerek, birbirinden farklı hayatlarla, bu yolculuklar sayesinde tanışmamızı sağlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Müsait Bir Yerde İnecek Var TIKLA PDF İNDİR !Müsait Bir Yerde İnecek Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Müsait Bir Yerde İnecek Var, Turgut Yasalar

Yorum Gönder