22 Mart 2023

Bitmeyen Sevgi Seniha Akbal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Seniha Akbal
Çevirmen: Seniha Akbal

Bitmeyen Sevgi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seniha Akbal olan ve Ceren Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bitmeyen Sevgi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitmeyen Sevgi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitmeyen Sevgi TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Sevgi Yazarı Kimdir ?

Bitmeyen Sevgi yazarı Seniha Akbal 'dır. Seniha Akbal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bitmeyen Sevgi PDF indir oku

Bitmeyen Sevgi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceren Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitmeyen Sevgi TIKLA PDF İNDİR !

Bitmeyen Sevgi TIKLA PDF İNDİR !

Bu son kitabımı, Bandırma Evyapan İlkokulundan 42 yıl önce mezun ettiğim; 5/B sınıfı öğrencilerimin bana, sürpriz olarak hazırladıkları Bitmeyen Sevgi gecesine öncülük eden Nurgül Barış'a, bir günde 26 arkadaşını bir araya getirip kusursuz bir yemek düzenleyen Sait Karani'ye gecenin başlangıcından bitimine kadar saksafonu ile canlı müzik sunarak geceyi mükemmel ötesi güzelleştiren Selçuk Tilki'ye, tümünün adlarını yazsam sayfalara sığdıramayacağım için 5/B sınıfıma, dünyanın en kıymetli ve en vefalı öğrencilerine.

2017 yılında Edirne'ye gelerek bana en güzel, en değerli an-neler gününü yaşatan Diş Hekimi Evren Üner'e, Elazığ'ın maden kazasındaki ilk yıllarımın ilk öğrencilerinden bugüne kadar iletişi-mini sürdüren Nilgün Arslan'a ithaf ediyorum.

Bana doyumsuz mutluluklar yaşatan, yüreklerindeki sevgiyi, gönüllerindeki vefayı eksiltmeyip, eskitmeyen. Beni dünyanın en mutlu, en şanslı öğretmeni yapan öğrencilerime sonsuz teşekkürler.
Her şey istediklerinden ve beklediklerinden güzel olsun.
Seniha AKBAL

(Tanıtım Bülteninden)

Bitmeyen Sevgi TIKLA PDF İNDİR !Bitmeyen Sevgi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bitmeyen Sevgi, Seniha Akbal

Yorum Gönder