20 Mart 2023

Moore Jeremy Lewison Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Jeremy Lewison
Çevirmen: Jeremy Lewison

Moore indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jeremy Lewison olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Moore eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Moore ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Moore TIKLA PDF İNDİR !

Moore Yazarı Kimdir ?

Moore yazarı Jeremy Lewison 'dır. Jeremy Lewison yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Moore PDF indir oku

Moore indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Moore TIKLA PDF İNDİR !

Moore TIKLA PDF İNDİR !

Dönemini etkileyen ünlü heykel sanatçısı Moore'un yaşamı ve yapıtları... Remzi Kitabevi, dünyaca ünlü Taschen Temel Sanat Dizisi'ni Türkçe olarak yayınlamayı sürdürüyor. Sanat akımları ve sanatçılar üzerine 100'e yakın başlıkla, konusunda kapsamlı bir kaynak oluşturan bu dizide bugüne kadar yayınlanmış olan on dört kitaba bir yeni kitap daha eklendi: Moore.

(Tanıtım Bülteninden)

Moore TIKLA PDF İNDİR !Moore TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Moore, Jeremy Lewison

Yorum Gönder