3 Mart 2023

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam M. Orhan Okay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: M. Orhan Okay
Çevirmen: M. Orhan Okay

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Orhan Okay olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam TIKLA PDF İNDİR !

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam Yazarı Kimdir ?

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam yazarı M. Orhan Okay 'dır. M. Orhan Okay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam PDF indir oku

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam TIKLA PDF İNDİR !

Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam TIKLA PDF İNDİR !
"Pek az şair Mehmed Âkif kadar içinde yaşadığı toplumun parçası haline gelmiş ve onunla haşir-neşir olabilmiştir. O, adetâ bir toplum mistiği gibidir. Cami kürsüsünden kahvehane ve meyhane peykelerine kadar toplumun her tabakasına sokulan Âkif bu tarafıyla belki de edebiyatımızın tek şairidir.

Mehmed Âkif hakkında yazılmış bütün biyografiler; yakınlarının ve hasımlarının yazıları; ona şâirdir, değildir diyenler; gericidir, değildir hükmünü verenler; değişmeyen, ortak bir noktada birleşirler: Âkif, hayatı boyunca, belli ahlâkî prensiplerin adamı olarak yaşamış bir karakter adamıdır. Dostları arasında her zaman dürüst ve sözüne güvenilir bir insan olarak kalmıştır. Bütün Safahat'ında, nesir yazılarında ve vaazlarında ortaya koyduğu İslâmî prensiplere, hususî hayatında da son derece bağlı kalmıştır."

Orhan Okay'ın kaleminden Mehmed Âkif'in sanatı ve kişiliği hakkında bir temel eser…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 226

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam TIKLA PDF İNDİR !Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Mehmed Akif Kalabalıklarda Bir Yalnız Adam, M. Orhan Okay

Yorum Gönder