4 Mart 2023

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi Fatih Ege Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Fatih Ege
Çevirmen: Fatih Ege

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatih Ege olan ve Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi TIKLA PDF İNDİR !

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi Yazarı Kimdir ?

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi yazarı Fatih Ege 'dır. Fatih Ege yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi PDF indir oku

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi TIKLA PDF İNDİR !

Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi TIKLA PDF İNDİR !
"Türk toplumunun tüm kültürel yaratımlarından, inanç ve uygulamalarından izler barındıran masallar; yeni nesillerin eğitimi açısından çok önemli bir yere sahip olduğu kadar, ontolojik bir savaşımın uyanışını tetikleyecek kodlara da sahiptir. Taşıdığı değer dizgelerini soyut kavramlar üzerinden zihnin derinliklerine ulaştıran masallar, işlevi bakımından düşünsel tetikleyiciler olarak uyanık kalmanın ve kolektif unsurların etrafında yaşamı yorumlayabilme yetisinin canlı tutulmasını sağlamışlardır.

Yukarıdaki bilgiler ışığında çalışmamızın temelini Kuzeydoğu Anadolu masallarından örnekler temsil etmektedir. Bahsi geçen masal örnekleri; arketipsel kodlar çerçevesinde toplumsal bilincinin nasıl şekillendiğini ortaya çıkarmak üzere incelenmeye çalışılmıştır."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 382

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyon Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi TIKLA PDF İNDİR !Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Masallarda Bilincin Dönüşümü ve Dönüştürülmesi, Fatih Ege

Yorum Gönder