4 Mart 2023

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler Oscar Wilde Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,15 TL
Yazarı: Oscar Wilde
Çevirmen: Hande Yazıcı

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oscar Wilde olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler Yazarı Kimdir ?

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler yazarı Oscar Wilde 'dır. Oscar Wilde yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler PDF indir oku

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler TIKLA PDF İNDİR !
"Cinayet! El okuyucusunun gördüğü buydu. Cinayet! Gecenin kendisi biliyordu sanki bunu, kulaklarında uluyan kasvetli rüzgâr da. Sokakların karanlık köşeleri bununla doluydu. Evlerin çatılarından ona sırıtan buydu." On dokuzuncu yüzyılın sivri kalemlerinden Oscar Wilde, bu kez Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler ile okur karşısında. İroniyle hicvi başarılı bir şekilde sentezleyen Oscar Wilde, bir yandan gerilim katıyor öykülerine bir yandansa güldürmeden edemiyor. Hayaletlerin kol gezdiği ancak korkutucu unsurlar olarak kullanılmadığı, fantastik ögelerle bezenmiş, aynı anda hem hüzünlü hem de neşeli bir dünya yaratıyor. Farklı anlatıların ve kültürlerin etkisinde de kalan Oscar Wilde, Shakespeare'e de selam duruyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 193

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alakarga Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Lord Arthur Savile'in Suçu ve Öbür Öyküler, Oscar Wilde

Yorum Gönder