4 Mart 2023

Kıçüstünde Toplantı Zeyyat Selimoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,33 TL
Yazarı: Zeyyat Selimoğlu
Çevirmen: Saide Tokuç

Kıçüstünde Toplantı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeyyat Selimoğlu olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kıçüstünde Toplantı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıçüstünde Toplantı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıçüstünde Toplantı TIKLA PDF İNDİR !

Kıçüstünde Toplantı Yazarı Kimdir ?

Kıçüstünde Toplantı yazarı Zeyyat Selimoğlu 'dır. Zeyyat Selimoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kıçüstünde Toplantı PDF indir oku

Kıçüstünde Toplantı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıçüstünde Toplantı TIKLA PDF İNDİR !

Kıçüstünde Toplantı TIKLA PDF İNDİR !

Kıçüstünde Toplantı denize, deniz insanına "adanış" öyküleridir. Bu yanıyla benzersiz bir zenginlik içerir Zeyyat Selimoğlu'nun öyküleri.

Deniz insanının gerçekliği bu öykülerde bir sese, bir renge bürünerek çıkar karşımıza. Gemi yaşamındaki güngörmüşlük deneyimleri anlatılan insanların gerçeği ise Selimoğlu'nun anlatıcılığının başarısı olarak Türkçenin kaydına geçer. Okudukça okuma hevesinizi kabartan bir tınıda üstelik…

Denizi, deniz insanlarını tanıyan, birçoğumuzun yabancısı olduğu bu dünyayı bütün samimiyeti ve canlılığıyla gözler önüne seren yazarların başında gelir Zeyyat Selimoğlu. Gemi adamlarının yaşamını içeriden bir bakışla öylesine doğal bir biçimde yansıtır ki öyküyü okurken mekânlar, kişiler bir film izliyormuş gibi gözünüzün önünde canlanıverir. Geçimini denizden sağlamaya çalışan insanları bu kadar iyi tanıması, o dünyaya yabancı olmadığının göstergesidir. Deneyim ve gözlem, Selimoğlu'nun yaratıcı gücüyle birleşince benzersiz öyküler çıkmış ortaya.

Cemil Kavukçu

(Tanıtım Bülteninden)

Kıçüstünde Toplantı TIKLA PDF İNDİR !Kıçüstünde Toplantı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kıçüstünde Toplantı, Zeyyat Selimoğlu

Yorum Gönder