4 Mart 2023

Beni Kaç Harf Sevdin? Uğur Babat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Uğur Babat
Çevirmen: Uğur Babat

Beni Kaç Harf Sevdin? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uğur Babat olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beni Kaç Harf Sevdin? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beni Kaç Harf Sevdin? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beni Kaç Harf Sevdin? TIKLA PDF İNDİR !

Beni Kaç Harf Sevdin? Yazarı Kimdir ?

Beni Kaç Harf Sevdin? yazarı Uğur Babat 'dır. Uğur Babat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Beni Kaç Harf Sevdin? PDF indir oku

Beni Kaç Harf Sevdin? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beni Kaç Harf Sevdin? TIKLA PDF İNDİR !

Beni Kaç Harf Sevdin? TIKLA PDF İNDİR ! Neden olmadı biliyor musun?... Yüreğinde sakladığın sevgini anlatmaya yetecek tek bir kelime bırakmadığın için. Acemi bir şair gibi sevip sadece gülümsediği anları düşündüğün, alfabeyi sırf onu yazabilmek için icat edildiğini düşündüğün için olmadı. Oysa saklanmalı kendini biraz gizlemeliydin. Hiç mi bir şey öğrenmedin hayattan? Şu saklambaç oyununu oynayan çocuklara bir bak! Arayan mı yoruluyor saklanan mı? Neden olmadı biliyor musun? Çünkü çocuk yüreğinin kapılarını ona ardına kadar açıp cennetini gösterdin. "Beni Kaç Harf Sevdin" ?... Yazarın kaleminden dökülen en gizli, en saklı en sırlı hislerin, artık çığlığa dönüşmesinin bir dışa vurumu… Seven bir kalbin, son sözlerini dinleyecek kadar dahi vakti olmayan bir Sevgili'nin ardından gönderilmiş, geç kalınmış bir vedâ mektubu… Süslü cümlelerin, abartılmış sahte sözlerin arayışına düşmeden, bir çocuğun kalbinden süzülmüşçesine saf ve duru, yalın ve doğal hâliyle sayfalarla buluşan bir Sevdâ Anlatısı… "Beni Kaç Harf Sevdin" ?... Aslında her birimizin söylemek istedikleri… Söyleyemedikler İçinde biriktirdikleri…

(Tanıtım Bülteninden)

Beni Kaç Harf Sevdin? TIKLA PDF İNDİR !Beni Kaç Harf Sevdin? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Beni Kaç Harf Sevdin?, Uğur Babat

Yorum Gönder