23 Mart 2023

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek Ziya Gürel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,0 TL
Yazarı: Ziya Gürel
Çevirmen: Ziya Gürel

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ziya Gürel olan ve Sözcükler yayınevinin yayınlamış olduğu, 368 sayfalık Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek TIKLA PDF İNDİR !

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek Yazarı Kimdir ?

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek yazarı Ziya Gürel 'dır. Ziya Gürel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek PDF indir oku

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sözcükler yayınevi tarafından yayınlanan, 368 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek TIKLA PDF İNDİR !

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitapta geçmiş yirmi beş yıl içinde Adam Sanat, Türkiye'de Sanat, Sky Life, Genç Sanat, Karşı Sanat, Adam Öykü, Cumhuriyet, Cumhuriyet Kitap'ta, yayınlanmış Ziya Gürel'in deneme ve anlatımları arasından seçtiği bir içerik sunulmuştur. Yazar, bir ömrün bıraktığı ayak izleri olarak tanımladığı bu metinlerin nerelerde, hangi zaman dilimlerinde yayınlandığı konusundaki ayrıntılı tüm bilgiye yer vermemeyi seçmiş, olay-olgu örgüsünün sezdirdiği bir zamanla mekân boyutu yaratmanın doğru olacağını düşünmüştür. Sanki bir üçüncü tekil ses olarak denemelerdeki dışavuruma şimdiki zamandan katılarak okuyucuyu bir zaman yolculuğunun beklenmezliği içine çağırmıştır. Bu anakronik boyut yaşanmışlığın, dur-durak tanımadan geçmişe kayan şimdiki zamanın buluşmalarına izin veren bir düşsel kurgu alanı oluşturmaktadır. Amaç elbette ki, iş-işten geçtikten sonra yaşanmış olan geçmişteki kıssadan pay çıkarmak değil; yitirdiğimiz anlamı yeniden yakalayabilmektir. Böylelikle algılarımız, tüm duyularımızın aydınlık kucağında kök salmaya başlayacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek TIKLA PDF İNDİR !Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kaypak Yüzeyde - Sanat Biçimlendirmesi Üstüne Düşünmek, Ziya Gürel

Yorum Gönder