23 Mart 2023

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? Erkan Ünlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Erkan Ünlü
Çevirmen: Erkan Ünlü

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erkan Ünlü olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? TIKLA PDF İNDİR !

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? Yazarı Kimdir ?

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? yazarı Erkan Ünlü 'dır. Erkan Ünlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? PDF indir oku

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? TIKLA PDF İNDİR !

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? TIKLA PDF İNDİR !

Mahallemizin en güzel kızı… Şimdi düşünüyorum dahiç hata etmemişim seni sevmekle ve bunca yıl özlemekle.Hatırlıyor musun, sana bisiklete binmeyi öğretmeyeçalıştığım zamanlardan birinde, düşeceğin sırada, sanabir şey olmasın diye müdahale ettiğim bir anda kolumukırmıştım. Babandan çok korkmama, ondan yediğimonca dayağa rağmen senden hiç vazgeçmedim. Her şeyeinat, kaçar gibi o tepede buluşurduk. Avuçlarım terlerdi…O zamanlar çocuk olmamıza rağmen boyumuzdanbüyük hayaller kurardık. Ya sen mahallenin köpeklerindenkorkmuş kaçarken köpeklere bile saldırıp ısırıldığımgüne ne demeli? Anlatacak o kadar çok şey var kimahallemin güzel kızı… İlk kez kalbimin farklı attığıtek varlığım…


Mavi Mühür adlı şiir kitabıyla hasretin şarkısınıkulağımıza fısıldayan Erkan Ünlü, Leyla romanıylabambaşka bir hasretin vesikasını gözler önüneseriyor. Şairin romanı Leyla, bir çırpıda bitireceğinizbir kitap olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? TIKLA PDF İNDİR !Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Leyla-Gerçek Bir Hayat 104 Sayfaya Sığabilir Mi?, Erkan Ünlü

Yorum Gönder