23 Mart 2023

Kadın Şiirleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,6 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Kadın Şiirleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Kafe Kültür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 106 sayfalık Kadın Şiirleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadın Şiirleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadın Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Şiirleri Yazarı Kimdir ?

Kadın Şiirleri yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kadın Şiirleri PDF indir oku

Kadın Şiirleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafe Kültür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 106 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadın Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kadın Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

2012 yılından bu yana çeşitli temalarda edebiyat eserleriyle bir araya gelen yüzden fazla kadın edebiyatçı, sayısı 10'u geçen proje kitaplar ürettiler. Kadın doğasının tamamen eseri olan ve bir ideal birlikteliğinden doğan bu Kadın Edebiyatı hareketinin son halkası olan KADIN ŞİİRLERİ, 22 kadın şairin şiirleriyle birlikte, kadına dair özlü cümlelerinden oluşan ve aynı zamanda kolektif bir manifesto niteliği taşıyan bir önsözden oluşuyor.

Ülkemizde ve dünyada, tarihsel yıkıcılığını ve iktidarını paylaşmaktan asla geri durmayan eril zihniyet ve tahakkümlere karşı kadın yine düşünerek, yaratarak, şiir okuyarak ve söyleyerek varoluşunu en kutsal yanlarını sergiliyor, varlığının bir şöleni olarak.

Bu şiirler sessiz kalmayan tüm kalp ve vicdanlar için...

(Tanıtım Bülteninden)

Kadın Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !Kadın Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kadın Şiirleri,

Yorum Gönder