3 Mart 2023

Kayakçı Hasan Karayük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,0 TL
Yazarı: Hasan Karayük
Çevirmen: Hasan Karayük

Kayakçı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Karayük olan ve Roza Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayakçı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayakçı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayakçı TIKLA PDF İNDİR !

Kayakçı Yazarı Kimdir ?

Kayakçı yazarı Hasan Karayük 'dır. Hasan Karayük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kayakçı PDF indir oku

Kayakçı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Roza Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayakçı TIKLA PDF İNDİR !

Kayakçı TIKLA PDF İNDİR !

Sert kış günlerinin uzun gecelerinde, endişelerini kovalamaya çalışan bir genç; yüce mi yüce bir dağın yamaçlarından alçaklara süzülüyor. Kederleri, çocukluk anıları, yalnızlığı, dostlarına küskünlüğü de onunla birlikte kayıyor bembeyaz karların üzerinde. Kayakçı, cesaret ve korkunun iç içe harmanlanmasından alıyor gücünü.

Dostluk dünyanın en kıymetli zenginliklerinden biri. Bazen bir ömür boyu sağlam bir tek dost bulmak için çaba sarf ederiz. Kimimiz buluruz, kimimiz mahrum kalırız bu zenginlikten. Aile de öyle. Mutluluğun anahtarı sevdiklerimizle geçirdiğimiz anlarda gizlidir çoğu kez. Bu evrensel gereksinimi ele alan Kayakçı, mutsuz bir gencin yalnızlığından kaçarak buz gibi soğuk yamaçlara sığınma serüvenini dile getiriyor. Oysa yalnızlıktan kaçarak kurtulabilmek neredeyse imkânsız değil midir?

(Tanıtım Bülteninden)

Kayakçı TIKLA PDF İNDİR !Kayakçı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kayakçı, Hasan Karayük

Yorum Gönder