22 Mart 2023

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri İsmail Kılıçarslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: İsmail Kılıçarslan
Çevirmen: İsmail Kılıçarslan

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Kılıçarslan olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri TIKLA PDF İNDİR !

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri Yazarı Kimdir ?

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri yazarı İsmail Kılıçarslan 'dır. İsmail Kılıçarslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri PDF indir oku

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri TIKLA PDF İNDİR !

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri TIKLA PDF İNDİR !

Hikâyeler evrenseldir. Çünkü temelde anlatılan daima insanın hikâyesidir. Muhakkak bir köşesinden salt gerçeğin üzerine kuruludur ve dünyanın neresinden yükselirse yükselsin o ses, acısıyla, hüznüyle, neşesiyle ve diğer tüm yaşanmışlıklarıyla insanı anlatır. İşte, İsmail Kılıçarslan, bu kıymetli madeni işliyor Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri'nde. Her daim insanı merkezde tutarak bir Ankara portresi çıkarıyor. Çukur mahalleden, Eski Garajlar'dan, kondulardan, pavyonlardan, yokluktan, dostluktan çekip çıkarıyor hikâyeyi ve ışık tutuyor muzip bir çocuk gibi bir dönemin karanlığına. Bir daha unutulmayacak şekilde fısıldıyor kulaklara hiç kimselerin hikâyesini.

(Tanıtım Bülteninden)

Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri TIKLA PDF İNDİR !Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kara Dursun ve Diğer Ankara Söylenceleri, İsmail Kılıçarslan

Yorum Gönder