22 Mart 2023

Thibault'lar-3 Roger Martin du Gard Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,06 TL
Yazarı: Roger Martin du Gard
Çevirmen: Adnan Cemgil

Thibault'lar-3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Roger Martin du Gard olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Thibault'lar-3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Thibault'lar-3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Thibault'lar-3 TIKLA PDF İNDİR !

Thibault'lar-3 Yazarı Kimdir ?

Thibault'lar-3 yazarı Roger Martin du Gard 'dır. Roger Martin du Gard yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Thibault'lar-3 PDF indir oku

Thibault'lar-3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Thibault'lar-3 TIKLA PDF İNDİR !

Thibault'lar-3 TIKLA PDF İNDİR !

1937 yılında Thibault'ların yedinci kitabı 1914 Yazı ile Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Martin du Gard, bu nehir romanda 20. yüzyılın ilk yarısındaki bir Fransız burjuva ailesinin öyküsünü anlatır.



Birinci Dünya Savaşı Avrupa'yı büyük bir yıkıma uğratmak üzeredir. Jacques umutsuzca, savaşı engellemenin yollarını arar, barışı kurtarmayı dener, ama Jaurès'in suikasta uğramasının ardından Avrupa felakete doğru dizginsizce sürüklenmeye başlar. Jacques savaşa katılmayı reddederken, ağabeyi Antoine kabul eder. 1918 yılında cephedeki bir gaz saldırısından yaralı kurtulan Antoine tedavi süresince kardeşinin yaşama bakışını, yaşamını ve yaşamı irdelemeye koyulur...


Martin du Gard'ın sekiz kitaptan oluşan Thibault'laradlı yapıtı YKY'de üç ciltte bir araya getirildi. Birinci ciltte Gri Defter, Yetiştirme Yurdu, Güzel Günler, Hasta Çocuklar ve Sorellina; ikinci ciltte Babanın Ölümü ve 1914 Yazı (1-60. bölümler); üçüncü ciltte 1914 Yazı (61-85. bölümler) ve Epilog adlı kitapları yer alıyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Thibault'lar-3 TIKLA PDF İNDİR !Thibault'lar-3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Thibault'lar-3, Roger Martin du Gard

Yorum Gönder