2 Mart 2023

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak Hülya Argunşah Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Hülya Argunşah
Çevirmen: Özlem Özkan

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Argunşah olan ve Kesit Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak Yazarı Kimdir ?

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak yazarı Hülya Argunşah 'dır. Hülya Argunşah yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak PDF indir oku

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kesit Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak TIKLA PDF İNDİR !
Kadınlar, Tanzimat sonrasında sosyal hayatla birlikte edebiyatta da yerlerini almaya ve seslerini duyurmaya başladılar. İlk dönem kadınları elbette çok şanslı değillerdi. Edebî eserin olmazsa olmazı hayat tecrübelerindeki yetersizlik ve öncü eksikliği onların en büyük çıkmazlarıydı. 20. yüzyıl başlarının olağanüstü şartları Türk kadınlarını hayata katılmaya zorladı. Konferanslarda, mitinglerde, gazetelerde ve dergilerde seslerini duyurmaya çalışan kadınlar bu günleri hazırladılar. Ve kadınlar kenarında bekledikleri sosyal hayata çekingen ama kararlı katıldılar.İşte o gün bu gündür yazıyorlar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kesit Yayınları Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak TIKLA PDF İNDİR !Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Kadın ve Edebiyat Babasının Kızı Olmak, Hülya Argunşah

Yorum Gönder