2 Mart 2023

Hayatımı Değiştir Ada'm Elif Kaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Elif Kaplan
Çevirmen: Gözde Dimdik

Hayatımı Değiştir Ada'm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Kaplan olan ve Postiga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatımı Değiştir Ada'm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatımı Değiştir Ada'm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatımı Değiştir Ada'm TIKLA PDF İNDİR !

Hayatımı Değiştir Ada'm Yazarı Kimdir ?

Hayatımı Değiştir Ada'm yazarı Elif Kaplan 'dır. Elif Kaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hayatımı Değiştir Ada'm PDF indir oku

Hayatımı Değiştir Ada'm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Postiga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatımı Değiştir Ada'm TIKLA PDF İNDİR !

Hayatımı Değiştir Ada'm TIKLA PDF İNDİR !
Aşk insanı dönüştürür... Hiç keşfetmediği, gizli kalmış bir yanını keşfetmesini sağlar.
Tıpkı Deniz'i dönüştürdüğü gibi..

Deniz Nihal'i tanıdığında içi bir enkazdan farksızdı. Mahkum edildiği zoraki evlilik, zannettiğinin aksine genç adamın kurtuluşu olmuştu. Nihal hayatına büyüsünü de getirmiş, Deniz genç kızın hissettirdikleriyle hiç tanımadığı yönlerini keşfetmişti.

Yine de aşkın varlığını kabullenmek her zaman kolay değildi. Hele ki daha evvel tüm yaralarını aşktan almış bir adam için... Deniz Nihal'e olan aşkını tam da onu kaybettiği anda kabullenecekti. Peki ya aşkları tüm zorlukları aşabilecek kadar güçlü müydü? Deniz ve Nihal'in masalı Hayatımı Değiştir Ada'm ile devam ediyor! Sayfalar aşka olan inancınızı tazeleyerek ilerleyecek...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Postiga Hayatımı Değiştir Ada'm TIKLA PDF İNDİR !Hayatımı Değiştir Ada'm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hayatımı Değiştir Ada'm, Elif Kaplan

Yorum Gönder