3 Mart 2023

Josef Pemra Oğuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Pemra Oğuz
Çevirmen: Pemra Oğuz

Josef indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pemra Oğuz olan ve Piramid yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Josef eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Josef ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Josef TIKLA PDF İNDİR !

Josef Yazarı Kimdir ?

Josef yazarı Pemra Oğuz 'dır. Pemra Oğuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Josef PDF indir oku

Josef indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Piramid yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Josef TIKLA PDF İNDİR !

Josef TIKLA PDF İNDİR !
"Pemra Oğuz, cadıların en prensesi, periler dünyasının en sokağa düşmüş kızı mı bilmem. Siz karar verin! O, kendi kurduğu evrende, ilişkilerini beyninin imtihanlarına sürerken, aşkın nankörlüklerinden de, orgazmın gözyaşı veya kanter içinde bırakan ısırıklarından da feragat etmeye çalışmıyor. Bu gerçek ötesi karşılaşmalarda, kimi zaman en yırtık veya şaibeli, kimi zaman sahtekar hanımefendi görünen kaltaklara zehrini tükürmekten çekinmiyor. Küstahlık onun övündüğü bir meziyeti. Romantizm ise gizlice benliğine yerleşmiş bir iç barikat. Çatışma alanı! Bu alanda şeytanlar, cinsi belirsizler, bir sigaraya ruhunu satanlar, cehennem bekçileri ve ölü sevici akbabalar cirit atıyor.
-Bedri Baykam-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 72

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Piramid Josef TIKLA PDF İNDİR !Josef TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Josef, Pemra Oğuz

Yorum Gönder