2 Mart 2023

Hac Çağrısı Osman Bayraktar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Osman Bayraktar
Çevirmen: Osman Bayraktar

Hac Çağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Bayraktar olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hac Çağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hac Çağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hac Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Hac Çağrısı Yazarı Kimdir ?

Hac Çağrısı yazarı Osman Bayraktar 'dır. Osman Bayraktar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hac Çağrısı PDF indir oku

Hac Çağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hac Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Hac Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Bir çağrıya uymanın, insanın farklı yaş ve dönemlerindeki farklı etkileri üzerinde duruluyor bu kitapta. Müslümanların diğer ibadetlerinden çok farklı bir yeri olan ve sadece belirli imkânlara sahip olanlar için ve yine sadece ömürde bir kere ile sınırlandırılan hac ibadeti, Osman Bayraktar'ın gözünden aktarılıyor. Yazarın gönlündeki tezahürleri ile beraber aktardığı tecrübesi edebiyatın imkânları ile okurda farklı katmanlarda değerler inşa ediyor. Hac Çağrısı, hazır olmanın, davete icabetin ve bunlar esnasındaki tefekkürün kitabı, bir nevi.

(Tanıtım Bülteninden)

Hac Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !Hac Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hac Çağrısı, Osman Bayraktar

Yorum Gönder