2 Mart 2023

Bir Daha Asla Sara Shepard Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Sara Shepard
Çevirmen: Sara Shepard

Bir Daha Asla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sara Shepard olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Daha Asla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Daha Asla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Daha Asla TIKLA PDF İNDİR !

Bir Daha Asla Yazarı Kimdir ?

Bir Daha Asla yazarı Sara Shepard 'dır. Sara Shepard yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Bir Daha Asla PDF indir oku

Bir Daha Asla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Daha Asla TIKLA PDF İNDİR !

Bir Daha Asla TIKLA PDF İNDİR !

TÜM DÜNYADA SES GETİREN YALAN OYUNU SERİSİ İKİNCİ KİTABIYLA DEVAM EDİYOR.

MÜKEMMEL HAYATIM BİR YALANDI. ŞİMDİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.

Kısa süre önce bir kızın dileyeceği her şeye sahiptim: muhteşem dostluklar, yakışıklı bir erkek arkadaş, sevgi dolu bir aile… Ama şimdi hiçbiri benim gittiğimi –öldüğümü– ve ikiz kardeşim Emma'nın yerime geçtiğini bilmiyor. Emma katilimi bulmak için derinlere indikçe başka gizemler su yüzüne çıkıyor. Arkadaşlarımla birlikte, sırf eğlence için kötü oyunlar oynamışız; insanların hayatlarını cehenneme çeviren oyunlar… Bu sebeple önce benim, şimdi de Emma'nın peşine düşen katil… benden intikam almak isteyen herhangi biri olabilir.

"Yalan Oyunu serisi gözünüze uyku girmeden okuyacağınız türde bir gerilim… Ters köşe nüansları şaşırtıcı derecede akla yatkın."

- VOY -

"Keyifli ve kurgunun hızla geliştiği bir gizem… Emma ipuçlarını bir araya getirdikçe okurlar sayfalarla adeta yarışa girecek ve bir sonraki adımı hesap etmeye epey kafa yoracak."

-Publishers Weekly -

"Romantizm ve tehlikenin tam dozunda harmanlandığı gerilim dolu bir roman."

- School Library Journal -

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Daha Asla TIKLA PDF İNDİR !Bir Daha Asla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Bir Daha Asla, Sara Shepard

Yorum Gönder