4 Mart 2023

Dönemeç Ahmet Tahsin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Ahmet Tahsin
Çevirmen: Ahmet Tahsin

Dönemeç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Tahsin olan ve La Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dönemeç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dönemeç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dönemeç TIKLA PDF İNDİR !

Dönemeç Yazarı Kimdir ?

Dönemeç yazarı Ahmet Tahsin 'dır. Ahmet Tahsin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dönemeç PDF indir oku

Dönemeç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. La Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dönemeç TIKLA PDF İNDİR !

Dönemeç TIKLA PDF İNDİR !

Bağrından koptuğu toprağa yaşam verir Yeşilırmak; zaman yolculuğunda ölümü tadacak olsalar da döngüsel yaşam filizlerinin iksirini taşır yemyeşil sularında, yeşil akar yeşile bakar. Coşkuludur kiraz çiçeği, umuda açar, umudu taşır taç yaprakları arasında... Ve zamana yenik düşüp ihtişamla dökülür kendi toprağına. Yalnız aşklar ölümsüzdür bu coğrafyada. Nazmiye ile Hasan, Şirin ile Ferhat gibi... Hazin bir aşk hikayesinin geçtiği Yeşilırmak vadisinde, tamamı kadın olan "Tohum Üretme Çiftliği" işçilerinin başlattığı grevle, 80 darbesi öncesinde yaşananların anlatıldığı bu kitap bir Amasya romanıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Dönemeç TIKLA PDF İNDİR !Dönemeç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dönemeç, Ahmet Tahsin

Yorum Gönder