4 Mart 2023

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı Joanna Pawlik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Joanna Pawlik
Çevirmen: Hakan Şahin

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joanna Pawlik olan ve Sub Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı Yazarı Kimdir ?

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı yazarı Joanna Pawlik 'dır. Joanna Pawlik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı PDF indir oku

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sub Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap, Antonin Artaud'nun savaş sonrası Amerikan avangart edebiyatı üzerindeki etkisine bir açıklık getirme amacı gütmekte, bunu yaparken de onun Beat ve San Francisco yazarlarının şiir performanslarının habercisi olan tiyatrolar üzerine yaptığı çalışmaları derinlemesine incelemektedir. Artaud, Allen Ginsberg ve Michael McClure gibi şairlerce yürekten benimsenmiş ve onların Soğuk Savaş döneminin baskı, militarizm ve konformizm koşullarına karşı verdikleri mücadelelerinde yaşattıkları bir dost olarak görülmüştür. Bu şairler, Artaud'nun olabildiğince geniş bir -İngilizce konuşan- kitleye ulaştığını kesinkes netleştirerek, 1950'li ve 1960'lı yıllarda onun metinlerini edinip çevirerek yayımlamışlardır..

(Tanıtım Bülteninden)

Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Antonin Artaud Amerikan Avangardı ve Beat Edebiyatı, Joanna Pawlik

Yorum Gönder