21 Mart 2023

Dar Bütçeli Bir Öykü Abdülkerim Kolat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Abdülkerim Kolat
Çevirmen: Abdülkerim Kolat

Dar Bütçeli Bir Öykü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdülkerim Kolat olan ve Eşik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dar Bütçeli Bir Öykü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dar Bütçeli Bir Öykü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dar Bütçeli Bir Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Dar Bütçeli Bir Öykü Yazarı Kimdir ?

Dar Bütçeli Bir Öykü yazarı Abdülkerim Kolat 'dır. Abdülkerim Kolat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dar Bütçeli Bir Öykü PDF indir oku

Dar Bütçeli Bir Öykü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eşik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dar Bütçeli Bir Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Dar Bütçeli Bir Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Belki de Senin Hikâyendir adlı ilk öykü kitabıyla okurunu selamlayan Abdulkadir Kolat, hikâye haritasını daha da genişleterek yol alıyor. Gördüğümüzü, bildiğimizi sandığımız olaylara, durumlara temas etmemizi sağlayıp onların gerçekliğini bize daha duru bir biçimde aktarıyor. Kolat, ikinci öykü kitabındaki öyküleriyle herkesin hikâyesi yoktur, onları söyleyenler müstesna der gibi bizi kitabına davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dar Bütçeli Bir Öykü TIKLA PDF İNDİR !Dar Bütçeli Bir Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dar Bütçeli Bir Öykü, Abdülkerim Kolat

Yorum Gönder