2 Mart 2023

Beyaz Diş-Dünya Klasik Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Melis Atasoy

Beyaz Diş-Dünya Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve Kırmızı Çatı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beyaz Diş-Dünya Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Diş-Dünya Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Diş-Dünya Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Diş-Dünya Klasik Yazarı Kimdir ?

Beyaz Diş-Dünya Klasik yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Beyaz Diş-Dünya Klasik PDF indir oku

Beyaz Diş-Dünya Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Çatı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Diş-Dünya Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Diş-Dünya Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık ladin ormanı donmuş ırmağın iki kıyısında kaşlarını hiddetle çatmışçasına bütün heybetiyle duruyordu. Ağaçların üzerindeki beyaz buz örtü, kısa zaman önce esen bir rüzgarla ortadan kalkmış ve ağaçlar yavaş yavaş gözden kaybolan ışığın altında karanlık ve kaygı verici bir biçimde birbirlerine yaslanmışlardı. Araziye muazzam bir sessizlik hakimdi. Cansız, hareketsiz, öylesine harap ve terk edilmiş bir haldeydi ki ruhunda taşıdığı şey hüzün bile değildi.

(Tanıtım Bülteninden)

Beyaz Diş-Dünya Klasik TIKLA PDF İNDİR !Beyaz Diş-Dünya Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Beyaz Diş-Dünya Klasik, Jack London

Yorum Gönder