22 Mart 2023

Aşkın Gözyaşları Emine Özpolat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Emine Özpolat
Çevirmen: Emine Özpolat

Aşkın Gözyaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Özpolat olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Gözyaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Gözyaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Gözyaşları Yazarı Kimdir ?

Aşkın Gözyaşları yazarı Emine Özpolat 'dır. Emine Özpolat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşkın Gözyaşları PDF indir oku

Aşkın Gözyaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

İki farklı kültür ve inançla büyümüş ve tesadüfen başlamış büyük bir aşk! Bütün önyargılara ve baskılara rağmen bitmeyen, iki ülke arasında yaşanan bir evlilik...

Zümrüt, aşkı için ailesini karşısına alan bir Türk kızıdır. Hayatı Ankara'da başlayıp Almanya'da devam eder. Bu kitapta Zümrüt ve Aksel'in cesaret ve sınır tanımayan aşkları ve hüzünlü sonlarını birlikte takip edeceğiz.

Aşk her zaman kazanacaktır, aşk kural tanımaz, aşkın şartı şurtu olmaz; sadece gelir, ılık bir yaz yağmuru gibi insanı ansızın ıslatır.

Bu kitapta aşkın bütün hallerini görecek, sabrın ve acının her türlüsünü tadacağız.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşkın Gözyaşları, Emine Özpolat

Yorum Gönder