21 Mart 2023

Acı Sevdam Uğur Bayram İpek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Uğur Bayram İpek
Çevirmen: Uğur Bayram İpek

Acı Sevdam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uğur Bayram İpek olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Acı Sevdam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acı Sevdam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acı Sevdam TIKLA PDF İNDİR !

Acı Sevdam Yazarı Kimdir ?

Acı Sevdam yazarı Uğur Bayram İpek 'dır. Uğur Bayram İpek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Acı Sevdam PDF indir oku

Acı Sevdam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acı Sevdam TIKLA PDF İNDİR !

Acı Sevdam TIKLA PDF İNDİR !

Şiirim umuttur. Benim için her son bir başlangıç ifadesidir. Şiirimde çizdiğim buhranlı havalar okuyucumun gözünden kaçmayacaktır. Zira ben sarı yaprakları dökerken bir tafartan da bahar çiçeklerini müjdelemeye çalışmışımdır şiirimde. Sevgili okur, sizden beklediğim de şiirimi okumanız değil hayatı bu çerçeveden okuyabilmenizdir. Klişe sözler söylemek gerekirse, pencerenizi kara bulutlara açtığınız bir günün sabahında umarım güneşin bir yerlerde saklandığını unutmazsınız, teşekkürler...

(Tanıtım Bülteninden)

Acı Sevdam TIKLA PDF İNDİR !Acı Sevdam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Acı Sevdam, Uğur Bayram İpek

Yorum Gönder