15 Şubat 2023

Zamane Delisi Metin Sarıkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Metin Sarıkaya
Çevirmen: Metin Sarıkaya

Zamane Delisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin Sarıkaya olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamane Delisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamane Delisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamane Delisi TIKLA PDF İNDİR !

Zamane Delisi Yazarı Kimdir ?

Zamane Delisi yazarı Metin Sarıkaya 'dır. Metin Sarıkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zamane Delisi PDF indir oku

Zamane Delisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamane Delisi TIKLA PDF İNDİR !

Zamane Delisi TIKLA PDF İNDİR !
Yol boyunca Adem'i, Havva'yı ve cennetten kovuluşlarını düşündüm. Çünkü içinde bulunduğum durum da, kendi cennetimden kovulmaktan başka bir şey değildi. İsrafil, cennete Adem ile Havva'nın yanına gelmişti, o sıralar henüz ilk günahı işlememişlerdi. Onlara, hem itaat hem de itaatsizlik konusunda özgür olduklarını, ancak sonuçlarını kabul ederek yaşayacaklarını bilmeleri gerektiğini iletmeye gelmişti. İsrafil'in anlattıklarından daha fazlasını merak eden Adem, o konuşmada İsrafil'e aklındaki tüm soruları sormuştu. İsrafil ona dünyanın altı günde yaratıldığını ve daha birçok şeyi anlattı. Adem'in cennetin dışındaki evrenle ilgili sorularına ise İsrafil çizgiyi aşmaması gerektiği şeklinde cevap vermişti. İsrafil'in Adem'e en önemli uyarısı, merakta aşırıya kaçmaması ve tutkuya boyun eğmemesi gerektiğiydi. 'Bunları öğrenmiş olmakla tüm bilgelikleri edinmiş oluyorsun, daha fazlasını dileme' benden, dedi. Evet, Adem'e ilk söylenen uyar?

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zamane Delisi, Metin Sarıkaya

Yorum Gönder