15 Şubat 2023

Tanrı Gözünden Irak Zsigmond Moricz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Zsigmond Moricz
Çevirmen: Sadrettin Karatay

Tanrı Gözünden Irak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zsigmond Moricz olan ve Yeni İnsan Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrı Gözünden Irak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrı Gözünden Irak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrı Gözünden Irak TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı Gözünden Irak Yazarı Kimdir ?

Tanrı Gözünden Irak yazarı Zsigmond Moricz 'dır. Zsigmond Moricz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tanrı Gözünden Irak PDF indir oku

Tanrı Gözünden Irak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yeni İnsan Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrı Gözünden Irak TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı Gözünden Irak TIKLA PDF İNDİR !

Genç bir lise öğrencisi, amcasının kasabadaki evinde öğrenimini tamamlarken, yengesine karşı derin ve içten bir aşk duymaya başlar. Kulağa çok tanıdık gelen bu trajedi, nasıl bir son bulacak acaba?

Macar Edebiyatı, tarihinin en görkemli yazarlarıyla Yeni İnsan Edebiyat Serisi'nde ardı ardına övgü alan yazarlarıyla bir inci kolye gibi diziliyor.

Çok başarılı ve mesleğinde usta çevirmenlerin elinde, romanlar Türkçe'de zevk veren bir metin olarak yeniden doğuyor.

Okurlarımız yeni serimiz için methiye düzen yorumlar gönderiyorlar. Yayıncının da okurun da yüzü gülüyorsa, o tutulan yol en doğru yoldur.

(Tanıtım Bülteninden)

Tanrı Gözünden Irak TIKLA PDF İNDİR !Tanrı Gözünden Irak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tanrı Gözünden Irak, Zsigmond Moricz

Yorum Gönder