15 Şubat 2023

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Halid Ziya Uşaklıgil

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler Yazarı Kimdir ?

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler PDF indir oku

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Boğaziçi'nde, kızı Nihal ve oğlu Bülent'le varlık içinde yaşayan dul Adnan Bey, orta yaştayken bir kez daha evlenmek ister. Adnan Bey'in yeni eş adayı, yine Boğaziçi'nde hoppa yaşantısıyla tanınmış Firdevs Hanım'ın küçük kızı Bihter'dir. Bu evlilik önerisini kendisine beklemiş Firdevs Hanım'ın bütün itirazlarına rağmen; Adnan Bey yalısının hanımefendisi olmak Bihter'e çekici gelecek, aradaki yaş farkını

Bihter önemsemeyecektir.

Zaman geçtikçe, Bihter, önce hizmetkârlardan ve Nihal'den yakınlık görmez olur. Sonra da, Adnan Bey'in genç, uçarı yeğeni Behlûl'ün tutkun davranışlarıyla karşılaşır. Bihter yasak aşkı engellemeye çalışırsa da, sonunda yaşamak zorunda kalır, servet ve mevki ihtirasıyla geldiği Boğaziçi yalısı şimdi kendisi için bir cehennem bucağı olmuştur.

Aşk-ı Memnu serüveni bende ablamın ders kitabıyla başladı. Uzun Bir Kışın Siyah Günleri'ne kadar sürdü. Gerçi bugün de bu romanın çekiciliğinden, gizeminden 'kurtulamadım'.

SELİM İLERİ

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Süleyman Sertkaya

Kapak Tasarım: Adnan Elmasoğlu

Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Aşk-ı Memnu-Ölümsüz Klasikler, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder