15 Şubat 2023

Birinci Çoğul Şarkı Erdal Alova Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Erdal Alova
Çevirmen: Erdal Alova

Birinci Çoğul Şarkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdal Alova olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Birinci Çoğul Şarkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Birinci Çoğul Şarkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Birinci Çoğul Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Birinci Çoğul Şarkı Yazarı Kimdir ?

Birinci Çoğul Şarkı yazarı Erdal Alova 'dır. Erdal Alova yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Birinci Çoğul Şarkı PDF indir oku

Birinci Çoğul Şarkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Birinci Çoğul Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Birinci Çoğul Şarkı TIKLA PDF İNDİR !
Antik Çağ Anadolusu'nun "İnsan Manzaraları"…
-Alova-

Birinci Çoğul Şarkı'da Kibele'den Mithras'a, Anadolu Gizemleri'nin etkili olduğu bir coğrafyada yaşanan gizli Tarih'i resmi Tarih karşısında şiirle deşifre ederek, özel adların ve tarihlerin yer almadığı bir Karşı Tarih yaratıyor. Böylece, tarihsel önyargılardan, verili resmi bilgiden uzak bir düzlemde Anadolu uygarlıklarına yeni bir taraftan bakıyoruz. Bu şiir-kent'in giriş kapısının alınlığında Octavio Paz'ın şu sözleri kazılıdır: "Kalabalık Geçmiş'le ıssız Gelecek arasında, Çağımızın en büyük gizemi, hiç kuşkusuz, değişim içinde değişmeyeni bulmaktır."
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2015


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Birinci Çoğul Şarkı TIKLA PDF İNDİR !Birinci Çoğul Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Birinci Çoğul Şarkı, Erdal Alova

Yorum Gönder