17 Ocak 2023

Zamanın Esiri İlknur Baş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: İlknur Baş
Çevirmen: İlknur Baş

Zamanın Esiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlknur Baş olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 245 sayfalık Zamanın Esiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamanın Esiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamanın Esiri TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Esiri Yazarı Kimdir ?

Zamanın Esiri yazarı İlknur Baş 'dır. İlknur Baş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zamanın Esiri PDF indir oku

Zamanın Esiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 245 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamanın Esiri TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Esiri TIKLA PDF İNDİR !

Eski yüzyılda hayat bambaşkaymış. Aileler varmış. Gerçek aileler! Anne ve baba aynı evin içinde yaşarlar ve çoğunlukla ayrılmazlarmış. Sevgi, uzun ve kalıcıymış. Sonra bir şey olmuş ve kadınlar ayaklanmış. Dünyayı şimdiki düzene sürükleyen de tam olarak bu olmuş. Önce evlilik denen kavram ortadan kalkmış sonra da aşk…

Kurtuluşu cinayette bulan bir kız çocuğu, aşkını yitirmiş bir kadın ve kendi hatalarından torununu korumaya çalışan bir büyükanne… Gülnihal."Özgürlüğün bedeli vardır kızım," demişti işlediği suçu bir kez daha itiraf ederken ve yüzünü geleceğe çevirmişti. Kadınlar öldürülmüyordu artık, çocuklar ve yaşlılar güvendeydi. Hayat, ılık bir ilkbahar sabahı gibi sakindi. Sanki elle tutulur bir huzur vardı dünya üzerinde.Fakat ödenen bir bedel vardı; eksik kalan bir şey!Gülnihal'in herkesin elinden aldığı o eksik parçayı birlikte yerine koymaya ne dersiniz?

(Tanıtım Bülteninden)

Zamanın Esiri TIKLA PDF İNDİR !Zamanın Esiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zamanın Esiri, İlknur Baş

Yorum Gönder