17 Ocak 2023

Korsan Ütopyaları Hakim Bey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Hakim Bey
Çevirmen: Hakim Bey

Korsan Ütopyaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakim Bey olan ve Parşömen yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Korsan Ütopyaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korsan Ütopyaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korsan Ütopyaları TIKLA PDF İNDİR !

Korsan Ütopyaları Yazarı Kimdir ?

Korsan Ütopyaları yazarı Hakim Bey 'dır. Hakim Bey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Korsan Ütopyaları PDF indir oku

Korsan Ütopyaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parşömen yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korsan Ütopyaları TIKLA PDF İNDİR !

Korsan Ütopyaları TIKLA PDF İNDİR !
1500'lerin sonlarından 18. yüzyıla kadar binlerce Avrupalı kadın' İslamiyet'e dönmüştür. Bu kişilerin çoğu Cezayir, Tunus, Trablusgarp ve Fas'ın Rabat-Salé bölgesinde 'Berberi Sahil Eyaletleri' yaşıyor ve çalışıyorlardı. Kadınların çoğu, Müslüman erkeklerle evlenince Müslüman oldular. Buraya kadarını anlamak kolay; yine de bir 17. yüzyıl Isabelle Eberhardt'ı1 arayışıyla, bu kadınların bazılarının yaşamlarının izini sürebilmek heyecan verici olurdu. Ama peki ya erkekler? Onların din değiştirmesine yol açan neydi?

Din değiştirmeye karşı İslam'ın tavrı, daha açık olarak nitelendirilebilir. İspanyollar, Yahudileri ve Müslümanları din değiştirmeye zorladılar, ama sonra yine de sınırdışı ettiler. Oysa İslam, kendini hâlâ mümkün olan her yolla, özellikle de insanların din değiştirmesiyle yayılmaya çalışan yeni bir din olarak görmeye devam ediyordu. "Yeni Müslümanlar" hâlâ kutsanmış ve "şanslı" sayılırlar, özellikle de İslamiyet'in sınır bölgelerinde.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 292

Baskı Yılı: 2010


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 155

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Parşömen Korsan Ütopyaları TIKLA PDF İNDİR !Korsan Ütopyaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Korsan Ütopyaları, Hakim Bey

Yorum Gönder