26 Ocak 2023

Yine de Güzel Şey Yaşamak Işıl Ertören David Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Işıl Ertören David
Çevirmen: Işıl Ertören David

Yine de Güzel Şey Yaşamak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Işıl Ertören David olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yine de Güzel Şey Yaşamak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yine de Güzel Şey Yaşamak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yine de Güzel Şey Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Yine de Güzel Şey Yaşamak Yazarı Kimdir ?

Yine de Güzel Şey Yaşamak yazarı Işıl Ertören David 'dır. Işıl Ertören David yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yine de Güzel Şey Yaşamak PDF indir oku

Yine de Güzel Şey Yaşamak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yine de Güzel Şey Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Yine de Güzel Şey Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !
İlişkiler ve hayat hakkında romantik, uçucu öyküler.

Işıl Ertören David, ilk kitabı Basılmamış Romanların Yazarı'ndan sonra tekrar bir öykü kitabıyla okurlarının karşısına çıkıyor. Bu kez gündelik hayatın nüanslarına eğilen yazar, evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, arkadaşlık ve yaşlılık gibi hepimizi yakından ilgilendiren ve hayatlarımızda önemli değişikliklere neden olan konularda, kimisi eğlenceli, kimisi hüzünlü on sekiz düşündürücü hikaye anlatıyor. Yine de Güzel Şey Yaşamak bir yandan düşündüğümüz kadar farklı olmadığımızı bize hatırlatırken, diğer yandan da her insanın bambaşka bir evren, her günün yeni bir gün ve her mevsimin er ya da geç yerini yeni bir mevsime bıraktığını fısıldıyor bize.



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Yine de Güzel Şey Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !Yine de Güzel Şey Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yine de Güzel Şey Yaşamak, Işıl Ertören David

Yorum Gönder