26 Ocak 2023

Son Sergi Atila Taşpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Atila Taşpınar
Çevirmen: Atila Taşpınar

Son Sergi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Atila Taşpınar olan ve Galata yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Sergi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Sergi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Sergi TIKLA PDF İNDİR !

Son Sergi Yazarı Kimdir ?

Son Sergi yazarı Atila Taşpınar 'dır. Atila Taşpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Son Sergi PDF indir oku

Son Sergi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Galata yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Sergi TIKLA PDF İNDİR !

Son Sergi TIKLA PDF İNDİR !
Son Sergi, ülkemizin yirminci yüzyıla armağan ettiği büyük Ressam Nazmi Ziya'nın yaşamını ve sanatını anlatan bir roman. Resim sanatının tanıtımına ve sevilmesine ilaveten Nazmi Ziya'nın toplumumuzca hatta dünya halkları tarafından hak ettiği ilgi ve ölçüde tanınmasına yardımcı olacak bu eserin sayfalarında, hem yetkin bir edebiyat eseri okumanın tadını alacak hem de bir büyük ressamın iç dünyasını tanıma şansı bulacaksınız.
Ömrünün son otuz yılını resme adamış, Türk resim sanatında bir duayen olan
Atila Taşpınar'ın usta kaleminden bir Nazmi Ziya portresi…



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Galata Son Sergi TIKLA PDF İNDİR !Son Sergi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Son Sergi, Atila Taşpınar

Yorum Gönder