20 Ocak 2023

Yengecin Türküsü Mehmet Şener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,43 TL
Yazarı: Mehmet Şener
Çevirmen: Mehmet Şener

Yengecin Türküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Şener olan ve Semerci Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yengecin Türküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yengecin Türküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yengecin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Yengecin Türküsü Yazarı Kimdir ?

Yengecin Türküsü yazarı Mehmet Şener 'dır. Mehmet Şener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yengecin Türküsü PDF indir oku

Yengecin Türküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Semerci Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yengecin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Yengecin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !
Mehmet Şener'in arkadaşı Victor Hugo der ki; 'Siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz. Bizse ortadan kaldırılmış yoksulluk.'Büyük ustadan memleket üzerine akıl oyunları...Namaz, oruç dünya işi, ahirette yok. Siz herhangi bir hocanın, yaratanın cennette camileri var dediğini duydunuz mu? Çalışılacak fabrika, ekilecek tarla, dikilecek bağ, bostan yok. Canın ne istiyorsa önüne gelecek. İş yok, namaz yok, oruç yok.Bu işleri kim mi yapacak? Huri kızları.Soruyor terzi Süleyman… 'Hocam, huri kızları çıplak mı olacak kapalı mı? '
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Semerci Yayınları Yengecin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !Yengecin Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yengecin Türküsü, Mehmet Şener

Yorum Gönder