23 Ocak 2023

Yaşanmamış Sayılan Anılar Mehmet Tepebaşı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,33 TL
Yazarı: Mehmet Tepebaşı
Çevirmen: Mehmet Tepebaşı

Yaşanmamış Sayılan Anılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Tepebaşı olan ve Seyhan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşanmamış Sayılan Anılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşanmamış Sayılan Anılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşanmamış Sayılan Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmamış Sayılan Anılar Yazarı Kimdir ?

Yaşanmamış Sayılan Anılar yazarı Mehmet Tepebaşı 'dır. Mehmet Tepebaşı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yaşanmamış Sayılan Anılar PDF indir oku

Yaşanmamış Sayılan Anılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Seyhan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşanmamış Sayılan Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmamış Sayılan Anılar TIKLA PDF İNDİR !
.Olaylar o kadar hızlı gelişiyor, etrafımız o kadar hızla daralıyordu ki, "niye böyle olduk? " demeye, kendimize soru sormaya bile fırsatımız olmuyordu. Yakalanmamak, yakalatmamak, eldekini korumak uğraşımızın tümünü kapsıyordu. Hemen herkes birbirleriyle ilişkisini bilerek koparmış, kendi imkanları içinde olabildiğince gizli, dar koşullarda yaşıyordu. Oysa şimdi, en sevdiklerinden bile kaçmak zorundasın. Tanıdık biriyle karşılaşmak bile insanı rahatsız ediyordu. Kendini devrim yapmaya çok yaklaşmış ya da devrim yapabilecek biricik bir hareketin insanları gören, çevresindeki her şeye müdahale etmeye alışmış, atıl kalmayı hiç düşünmemiş bir hareketin insanları olarak, şimdi hemen her şey karşısında yine ölesiye duyarlı ama güçten yoksun, eli kolu bağlı oturmak bizi müthiş etkiliyordu.
12 Eylül her şeyi öyle savurmuş, öyle dağıtmıştı ki, yaşanan şeylere, toplumun en politik insanları bizler bile şaşkınlıkla bakıyorduk. Yaşlı yaşlı insanlar, kadınlar, gençler, çocuklar, toplumun her katmanından, her yaş grubundan, her cinsiyetten insanlar, sabah akşam topluca koşuya çıkıyorlardı. Hem de çoğunlukla askeri marşlar söyleyerek. Toplum hızla askerleşiyordu...



Sayfa Sayısı: 363

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Seyhan Kitap Yaşanmamış Sayılan Anılar TIKLA PDF İNDİR !Yaşanmamış Sayılan Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yaşanmamış Sayılan Anılar, Mehmet Tepebaşı

Yorum Gönder