18 Ocak 2023

Uçan Tabut Pınar Eğilmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Pınar Eğilmez
Çevirmen: Pınar Eğilmez

Uçan Tabut indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pınar Eğilmez olan ve Karina Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uçan Tabut eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uçan Tabut ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uçan Tabut TIKLA PDF İNDİR !

Uçan Tabut Yazarı Kimdir ?

Uçan Tabut yazarı Pınar Eğilmez 'dır. Pınar Eğilmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uçan Tabut PDF indir oku

Uçan Tabut indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uçan Tabut TIKLA PDF İNDİR !

Uçan Tabut TIKLA PDF İNDİR !

"İnanmak ve bilmek aynı şey değildir. Hiçbir zaman da olmamıştır. Bütün zulümler bu ayrıntıdan ürer."


New York'tan yurda getirilen bir cenazenin ekseninde gelişen olaylarda, bir diğerinin hayatını bilmeden bir meteor çarpmışçasına etkileyen bir dizi insanın hikâyesi UÇAN TABUT. Birbirine dokundukça uyanan, uyandıkça birbirine dokunan insanların hikâyesi…


Herkesin biricik bir hikâyesi vardır.


Kendine uyanış hikâyesi.


'O' hikâyesi.


Senin yok mu?


Olacaktır.



(Tanıtım Bülteninden)



"Adına aldanmayın, karanlık bir kitap değil. New York'tan yurda getirilen bir cenazenin ekseninde gelişen olaylarda, bir diğerinin hayatının bilmeden, bir meteor çarpmışçasına birbirine etkileyen bir dizi insanın öyküsü…


Film gibi. Anlatım da sinematografik. Birbirlerinin hayatlarına dokundukça uyanıyorlar, uyandıkça birbirlerine dokunuyorlar. İncecik bir şey, 118 sayfa, birbirine bağlı 9 öykü, çok da kolay okunuyor."



-Ayşe Arman, Hürriyet-



Uçan Tabut TIKLA PDF İNDİR !Uçan Tabut TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uçan Tabut, Pınar Eğilmez

Yorum Gönder