19 Ocak 2023

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Rick Yancey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,74 TL
Yazarı: Rick Yancey
Çevirmen: Onur Kaya

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rick Yancey olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Yazarı Kimdir ?

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları yazarı Rick Yancey 'dır. Rick Yancey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları PDF indir oku

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

KADİM BİR KILICI ÇALMAK KOLAYDIR,


ONU KORUMAKSA İMKÂNSIZ…



Alfred Kropp öğrencilik hayatına katlanmaya çalışan, sıradan bir yaşam süren sıradan bir çocuktur. Ama bir gün Kral Arthur'un efsanevi kılıcını çalma planına dahil olur, kılıcı yanlış ellere teslim etmesiyle de hayatı karışır.


Kadim bir şövalye tarikatına yardım etmeye başlayınca kendini gizemli bir uluslararası organizasyonun casusları arasında, hızlı arabalardan ve motosikletli haydutlardan kaçarken bulan Alfred, bin yıllık gizemi çözmeye çalışır. Her ne kadar kahramanlıktan uzak olsa da, insanlığın en güçlü silahı Excalibur'u yeniden ele ge?

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları, Rick Yancey

Yorum Gönder