24 Ocak 2023

Turuncu Kuş Mehmet Yaşın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,6 TL
Yazarı: Mehmet Yaşın
Çevirmen: Mehmet Yaşın

Turuncu Kuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Yaşın olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Turuncu Kuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Turuncu Kuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Turuncu Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Turuncu Kuş Yazarı Kimdir ?

Turuncu Kuş yazarı Mehmet Yaşın 'dır. Mehmet Yaşın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Turuncu Kuş PDF indir oku

Turuncu Kuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Turuncu Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Turuncu Kuş TIKLA PDF İNDİR !
"Mehmet Yaşın genç bir ozan ama, durağan olmayan kıpır kıpır zekâsı, sözü kullanma, işletme yeteneği güçlü. Hakkım teslim etmek gerekir ki usta bir ozan."
-Gülten Akın

"Ara-yerde veya çoğul-yerde bulunmak, Mehmet Yaşm'm şiirlerinde öne çıkan bir tema... Dolaysız söyleyişleri ve farklı kaynaklarıyla dikkat çekiyor."
-Orhan Koçak

"Mehmet Yaşin'in şiirlerini okuduğunuz zaman, Modern Kıbrıslı Şiiri'nin en önemli temsilcilerinden biriyle karşılaştığınızı anlarsınız. Şiirleri yanında, edebiyat incelemeleriyle de Kıbrıs şiirinin yeniden tanımlanmasında rol oynuyor."
-Stephanos Stephanides



Sayfa Sayısı: 98

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Turuncu Kuş TIKLA PDF İNDİR !Turuncu Kuş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Turuncu Kuş, Mehmet Yaşın

Yorum Gönder