24 Ocak 2023

Keder Perileri Remziye Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Remziye Arslan
Çevirmen: Remziye Arslan

Keder Perileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Remziye Arslan olan ve Ütopya Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Keder Perileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Keder Perileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Keder Perileri TIKLA PDF İNDİR !

Keder Perileri Yazarı Kimdir ?

Keder Perileri yazarı Remziye Arslan 'dır. Remziye Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Keder Perileri PDF indir oku

Keder Perileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ütopya Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Keder Perileri TIKLA PDF İNDİR !

Keder Perileri TIKLA PDF İNDİR !
Altı ay önce bir çarşamba günü, Melek Tavus'un yaratılmış olduğu o kutsal çarşamba günlerin birinde, Sisé'nin gözleri kapanmayı unuttu. Ev halkı, bunu mutlu bir ölümün işareti saydı. Sisé'nin ruhunun, onu uzun bir uykuya terk ederek, geri dönülmesi yasak olan köylerinin mezarlığında, menengiç ağaçlarının arasında, güneşli bir kabir yeri aramaya çıktığına inandılar. Bu inançla oğlu Halef, ruhunun geri döneceği güne kadar, zamanı huzurlu bir bekleyiş içinde geçirsin diye annesini, salonun uzak bir köşesinde, üç tarafı camla çevrili bir cibinliğe taşıdı. İhtiyar kadın, doğuya ve batıya bakan iki pencereli odada, Melek Tavus tasvirinin altında, uykuyla uyanıklık arasında, sayıklayarak, ruhunun geri döneceği günü beklemeye başladı.



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ütopya Yayınevi Keder Perileri TIKLA PDF İNDİR !Keder Perileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Keder Perileri, Remziye Arslan

Yorum Gönder