16 Ocak 2023

Söz Uçmasın Yazı Kalsın Selçuk Oğuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Selçuk Oğuz
Çevirmen: Selçuk Oğuz

Söz Uçmasın Yazı Kalsın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Oğuz olan ve Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Söz Uçmasın Yazı Kalsın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Söz Uçmasın Yazı Kalsın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Söz Uçmasın Yazı Kalsın TIKLA PDF İNDİR !

Söz Uçmasın Yazı Kalsın Yazarı Kimdir ?

Söz Uçmasın Yazı Kalsın yazarı Selçuk Oğuz 'dır. Selçuk Oğuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Söz Uçmasın Yazı Kalsın PDF indir oku

Söz Uçmasın Yazı Kalsın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Söz Uçmasın Yazı Kalsın TIKLA PDF İNDİR !

Söz Uçmasın Yazı Kalsın TIKLA PDF İNDİR !

'' Yazının yalnızlığı, yazarın yalnızlığıdır. Yazma sürecinde kendisini bekleyen işin üstesinden gelmek, bunu kendi başarısı olarak gerçekleştirmek zorundadır. Bu mücadele gözlemledikleri ile yaşadıklarını anlamlandırma, dili dengeleme, geçmişle, var olanla yetinmeme, yeniyi kurma mücadelesidir.


Başarı gerçekleşince yeni yalnızlıklara yelken açacaktır yazar. Hiç bitmeyecek olan bu yalnızlık, doğayı arama, sevgiyi çoğaltma, toplumsal acıları herkesten daha çok duyumsamadır. Lorca'da olduğu gibi, her sabah bin bir çeşit haksızlık ve yoksulluk dolu bir dünyaya uyanınca avaz avaz '' karşı çıkıyorum'' diye bağırma isteğidir.


Bu yalnızlık aynı zaöanda, daha büyük yalnızlıklar kurmak için kendisini besleyen kaynaklara yakın olmalıdır. Bu büyük yalnızlıklarla baş edebilmektir yazarın gücü. Aksi halde yazar yazdıklarıyla yaşam arasında nasıl bir bağlantı kuracak? Yaşamdan aldıklarını biçimlendirip yaşama ne sunacak?



(Tanıtım Bülteninden)



Söz Uçmasın Yazı Kalsın TIKLA PDF İNDİR !Söz Uçmasın Yazı Kalsın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Söz Uçmasın Yazı Kalsın, Selçuk Oğuz

Yorum Gönder