16 Ocak 2023

Sin ve Şın Buket Soyhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,25 TL
Yazarı: Buket Soyhan
Çevirmen: Buket Soyhan

Sin ve Şın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Buket Soyhan olan ve Uyanış Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sin ve Şın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sin ve Şın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sin ve Şın TIKLA PDF İNDİR !

Sin ve Şın Yazarı Kimdir ?

Sin ve Şın yazarı Buket Soyhan 'dır. Buket Soyhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sin ve Şın PDF indir oku

Sin ve Şın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Uyanış Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sin ve Şın TIKLA PDF İNDİR !

Sin ve Şın TIKLA PDF İNDİR !

"İşte şimdi sırları açmanın vakti gelmiştir. Saklı kaldıkça sahibine sadık olan sır artık ehline teslim edilecek fakat sahibi bulmak gerek önce."

Nereye ya da hangi zamana ait olduğunu bilmeyen başarılı bir avukat… Hayatın zorluklarına göğüs germiş, tek amacı ailesine sahip çıkmak olan bir Anadolu genci… Küçük yaşta büyük hayalleri olan, çocuk olmadan büyümek zorunda kalmış bir çırak…

Üç farklı insan ve üç farklı hayat nasıl olur da bir araya gelir?

Gündelik hayatlarında sıradan yaşamlarını süren ama yaradılış gayelerini bilmeyen üç adamın hikâyesi… Zaman ve mekânın ötesine kapı açan bir aile mirası imkânsızı imkânlı kılıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sin ve Şın TIKLA PDF İNDİR !Sin ve Şın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sin ve Şın, Buket Soyhan

Yorum Gönder