22 Ocak 2023

Sitem Nihal Yeğinobalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Nihal Yeğinobalı
Çevirmen: Nihal Yeğinobalı

Sitem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nihal Yeğinobalı olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sitem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sitem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sitem TIKLA PDF İNDİR !

Sitem Yazarı Kimdir ?

Sitem yazarı Nihal Yeğinobalı 'dır. Nihal Yeğinobalı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sitem PDF indir oku

Sitem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sitem TIKLA PDF İNDİR !

Sitem TIKLA PDF İNDİR !
"Sitem", erotik, pastoral bir roman. "En mutlu çocuklukların bile bir karabasan boyutu vardır," deniliyor bu romanın bir yerinde. Çocuk gözünde çok zaman, (hele bir kız çocuğun gözüyse) bütün cinsel yakınlaşmalar birer ırza geçme, bütün sevişmeler birer cinayet, en masum ihanetler ölüm ya da en azından sürgünle cezalandırılması gereken ağır birer suçtur. Bu romanın çıkış noktası, "Ya bu karabasanlar birer gerçek olsaydı?..." diye bir kafa kurcalanmasıdır. Öte yandan yazarın bir ileri yaşta eline kalemi alıp bu kafa kurcalanmasını kurguya dökmeye kalkışması bile karabasanlarımızın nerede başlayıp nerede bittiklerini hiçbir zaman çözemediğimizi göstermez mi? Daha önce "Mazi Kalbimde Bir Yaradır" adlı ilk romanıyla büyük ilgi uyandıran Nihal Yeğinobalı, "Sitem" adlı bu yeni romanı için, okurlarını şöyle uyarmak istiyor: "Hayır, bu benim kendi yaşamöyküm değildir! Yazılmış yazılacak tüm romanlardaki kişilerin hem hepsi o romanın yazarıdır; hem de hiçbiri romanın yazarı değildir!"


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 330

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Sitem TIKLA PDF İNDİR !Sitem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sitem, Nihal Yeğinobalı

Yorum Gönder