22 Ocak 2023

Seçilen Thomas Mann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Thomas Mann
Çevirmen: Thomas Mann

Seçilen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Mann olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Seçilen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seçilen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seçilen TIKLA PDF İNDİR !

Seçilen Yazarı Kimdir ?

Seçilen yazarı Thomas Mann 'dır. Thomas Mann yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Seçilen PDF indir oku

Seçilen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seçilen TIKLA PDF İNDİR !

Seçilen TIKLA PDF İNDİR !
1875-1955 yılları arasında yaşamış olan Alman yazarı Thomas Mann, henüz ünlü yapıtı Doktor Fautus'u yazarken sıradışı bir kukla oyunu olarak tasarlamaya başladığı bu mizah dolu öyküsünde, yalnızca Ortaçağın büyüleyici dekorunda geçen saray aşklarını, şövalyeleri, cahil köylüleri ve Papalığın görkemini anlatmakla kalmıyor, ruhbilimsel açıdan, Oedipus kompleksini, insan zaaflarını, arzunun çok yönlülüğünü ve gühan öğesinin nedenlerini, siyasal açıdan da gücü ve güç dağılımını irdeliyor. Sibylla ve Wiligis adındaki kardeşlerin, narsistik ve aynı zamanda hematik öğeleri içeren dışa kapalı aşklarını ve oğullarını Gregoius'un, geçirdiği iç yolculuk sonucunda olgunlaşarak tümü kapsayan evrensel boyutlardaki sevgiye ulaşmasını, incelikli bir biçimde anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 254

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Seçilen TIKLA PDF İNDİR !Seçilen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Seçilen, Thomas Mann

Yorum Gönder