22 Ocak 2023

Dans Eden Muska Mine Timur Bragner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Mine Timur Bragner
Çevirmen: Mine Timur Bragner

Dans Eden Muska indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mine Timur Bragner olan ve Boyut Yayın Grubu yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dans Eden Muska eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dans Eden Muska ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dans Eden Muska TIKLA PDF İNDİR !

Dans Eden Muska Yazarı Kimdir ?

Dans Eden Muska yazarı Mine Timur Bragner 'dır. Mine Timur Bragner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dans Eden Muska PDF indir oku

Dans Eden Muska indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Boyut Yayın Grubu yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dans Eden Muska TIKLA PDF İNDİR !

Dans Eden Muska TIKLA PDF İNDİR !
- Gözleri ne renkti?
- Bilmem. Nereden bileyim?
- Görmedin mi?
- Yok canım! O denli kısa bir süre görebildim ki gözlerinin rengini bilmem olası değil. Belki maviydi, belki de amber, bilmiyorum.
- Kaç çocuk?
- İki. İki kız. Büyük olanı en fazla dokuz, on yaşlarında... Elinden tuttuğu ise dört, beş yaşlarında var, yok. Birdenbire, yıkımları süregelen evlerin birinden çıkıp, dolmuşun önünden geçip, yolun öbür yakasında da yıkımı yapılan evlerin arasında yitip gittiler.



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 1997


Dili: Türkçe
Yayınevi: Boyut Yayın Grubu Dans Eden Muska TIKLA PDF İNDİR !Dans Eden Muska TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dans Eden Muska, Mine Timur Bragner

Yorum Gönder