24 Ocak 2023

Rüzgardı Dinleyen Mehmet Taner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Mehmet Taner
Çevirmen: Mehmet Taner

Rüzgardı Dinleyen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Taner olan ve Toroslu Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüzgardı Dinleyen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüzgardı Dinleyen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüzgardı Dinleyen TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgardı Dinleyen Yazarı Kimdir ?

Rüzgardı Dinleyen yazarı Mehmet Taner 'dır. Mehmet Taner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Rüzgardı Dinleyen PDF indir oku

Rüzgardı Dinleyen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toroslu Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüzgardı Dinleyen TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgardı Dinleyen TIKLA PDF İNDİR !
"Şiir, onu dile çevirenle o çeviriyi izleyenin 'duyuş' ve 'düşünce' tecrübelerine nazaran (o külliye içinde), bir ibreyi oynatır durur.

(...)

Duyuş ve düşünce kapasitemizin nesnesi olan 'bu' yaşam ile, buradan engin bir perspektif desteğiyle de çıplak gözle görülemeyecek olan 'o' yaşamın söyleşmesinden elde edilen "esin"in görünme ve bilinme isteği, iradesidir şiirde söz konusu edilen. Bu irade tecelli ettiği anda duyulan, ne mutluluktur ne mutsuzluktur; varoluştur.



Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toroslu Kitaplığı Rüzgardı Dinleyen TIKLA PDF İNDİR !Rüzgardı Dinleyen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Rüzgardı Dinleyen, Mehmet Taner

Yorum Gönder