24 Ocak 2023

Hayyam'dan Yansımalar D. Ali Gültekin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,95 TL
Yazarı: D. Ali Gültekin
Çevirmen: D. Ali Gültekin

Hayyam'dan Yansımalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı D. Ali Gültekin olan ve Bizim Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayyam'dan Yansımalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayyam'dan Yansımalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayyam'dan Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Hayyam'dan Yansımalar Yazarı Kimdir ?

Hayyam'dan Yansımalar yazarı D. Ali Gültekin 'dır. D. Ali Gültekin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Hayyam'dan Yansımalar PDF indir oku

Hayyam'dan Yansımalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bizim Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayyam'dan Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Hayyam'dan Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !
Dörtlüklerini severek ve hissederek okuduğumuz Hayyam'da bilgelik kokusunu aldığımızda başka boyularını da araştırmaya koyulduk. Şiirlerinde şarap imgesinin çokluğu yanılgıya düşürdü bizi bazen…Kimdi bu şair? Günlerini şarap içerek tüketen biri mi, yoksa döneminin en ünlü bilgini mi?Hayyam şöyle yanıtlar bu soruyu:"İnsan soyu varlıktaki gizi bilmezAslı nedir, faslı nedir, nicedir bilmezGücü yettikçe bir şey mırıldanır da herkes,Cevher nicedir, kimse değerini bilmez…"



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bizim Kitaplar Hayyam'dan Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !Hayyam'dan Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Hayyam'dan Yansımalar, D. Ali Gültekin

Yorum Gönder