21 Ocak 2023

Patrick Melrose 5-En Sonunda Edward St Aubyn Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Edward St Aubyn
Çevirmen: Edward St Aubyn

Patrick Melrose 5-En Sonunda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edward St Aubyn olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Patrick Melrose 5-En Sonunda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Patrick Melrose 5-En Sonunda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Patrick Melrose 5-En Sonunda TIKLA PDF İNDİR !

Patrick Melrose 5-En Sonunda Yazarı Kimdir ?

Patrick Melrose 5-En Sonunda yazarı Edward St Aubyn 'dır. Edward St Aubyn yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Patrick Melrose 5-En Sonunda PDF indir oku

Patrick Melrose 5-En Sonunda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Patrick Melrose 5-En Sonunda TIKLA PDF İNDİR !

Patrick Melrose 5-En Sonunda TIKLA PDF İNDİR !

Aile yakınları, akrabalar ve düşmanlar annesini son yolculuğuna uğurlamak için toplandığında, Patrick Melrose ebeveynsiz bir yaşamın hep hayalini kurduğu özgürlüğü getirip getirmeyeceğini düşünmektedir. Ancak defin töreninin ardından aile fertlerinin son bir kez bir araya geldiği, sosyal açıdan hassasiyetler ve korkularla dolu buluşmada, birbirini izleyen sessizlik ve gürültülerin arasında, Patrick en sonunda yeni bir akıntının, yeni bir tür selamet ihtimalinin varlığını hissetmeye başlar.

Edward St. Aubyn'in dizi filme de uyarlanan çok ödüllü, yarı otobiyografik "Patrick Melrose" romanları, hem incelikli üslubu ve ironisi hem de insancıl duyarlılığıyla dikkat çekiyor. 1960'larda başlayan romanlar Melrose' un travmatik çocukluğunu, 1980'lerin New York'undaki bunalımlı gençlik günlerini ve 2000'li yılların İngiltere'sindeki olgunluk dönemini anlatarak bir kuşağın panoramasını sergiliyor.Aynı anda hem epik hem samimi, hem şaşırtıcı hem nüktedan Melrose romanlarının hepsi birer başyapıt.

- Maggie O'Farrell

(Tanıtım Bülteninden)

Patrick Melrose 5-En Sonunda TIKLA PDF İNDİR !Patrick Melrose 5-En Sonunda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Patrick Melrose 5-En Sonunda, Edward St Aubyn

Yorum Gönder