21 Ocak 2023

Hormon Fabrikası Saskia Goldschmidt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Saskia Goldschmidt
Çevirmen: Saskia Goldschmidt

Hormon Fabrikası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saskia Goldschmidt olan ve Alabanda yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hormon Fabrikası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hormon Fabrikası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hormon Fabrikası TIKLA PDF İNDİR !

Hormon Fabrikası Yazarı Kimdir ?

Hormon Fabrikası yazarı Saskia Goldschmidt 'dır. Saskia Goldschmidt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hormon Fabrikası PDF indir oku

Hormon Fabrikası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alabanda yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hormon Fabrikası TIKLA PDF İNDİR !

Hormon Fabrikası TIKLA PDF İNDİR !

Güç, açgözlülük, hormonlar, yasadışı seks ve kadınları ele alan bir gerilim… Başrolde ise her şeye sahip olabileceğine inanan canavar bir megalomanyak.

2. Dünya Savaşı öncesi Hollandalı ilaç girişimcisi Mordechai de Paauw, bilim dünyasında fırtınalar estirecek doğum kontrol hapını geliştirmeye kararlıdır; ne pahasına olursa olsun. Yanında çalışan kadın işçiler üzerinde bu kimyasalın başarı oranını test eder, cinsel tacizleri ile acımasızlığın taçlandırır. Mordechai'nin gizli, ahlak noksanı hayatı ve şirketinin başarısı, Hitler'in yükselişi ve ölen oğlunun içinde bulunduğu şoke edici bir skandal yüzünden tehdit altındadır. Mordechai için kurtuluş yolu var mıdır? Peki tarafından istismar edilen kadınlar vücutlarının kontrolünü yeniden ele alacak mıdır?

(Tanıtım Bülteninden)

Hormon Fabrikası TIKLA PDF İNDİR !Hormon Fabrikası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hormon Fabrikası, Saskia Goldschmidt

Yorum Gönder