22 Ocak 2023

Öykülerde Dünyalar Füsun Akatlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Füsun Akatlı
Çevirmen: Füsun Akatlı

Öykülerde Dünyalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Füsun Akatlı olan ve Boyut Yayın Grubu yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öykülerde Dünyalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öykülerde Dünyalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öykülerde Dünyalar TIKLA PDF İNDİR !

Öykülerde Dünyalar Yazarı Kimdir ?

Öykülerde Dünyalar yazarı Füsun Akatlı 'dır. Füsun Akatlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Öykülerde Dünyalar PDF indir oku

Öykülerde Dünyalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Boyut Yayın Grubu yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öykülerde Dünyalar TIKLA PDF İNDİR !

Öykülerde Dünyalar TIKLA PDF İNDİR !
Öykülerde Dünyalar benim; Bir Pencereden (1982), Edebiyat Defteri (1987) ve Tenha Yolun Ortasında (1995) adlı kitaplarımdan derlenmiş yazılarla, öykücüler ve öykü kitapları üzerine yazılmış ve hiçbir kitaba girmemiş yazılarımı biraraya getirmektedir. Son dönem edebiyatımızın en zengin ve verimli türü olarak değerlendirebileceğimiz öyküye emek veren yirmi altı yazarı, kurdukları dünyalarla birlikte tanıtma amacını güden bu yazıların bir kitapta toplanması, ola ki Türk öykücülüğüne ilgi duyan birilerinin işine yarar.



Sayfa Sayısı: 182

Baskı Yılı: 1998


Dili: Türkçe
Yayınevi: Boyut Yayın Grubu Öykülerde Dünyalar TIKLA PDF İNDİR !Öykülerde Dünyalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Öykülerde Dünyalar, Füsun Akatlı

Yorum Gönder