23 Ocak 2023

Enver Paşa'nın Özel Mektupları Arı İnan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 52,0 TL
Yazarı: Arı İnan
Çevirmen: Arı İnan

Enver Paşa'nın Özel Mektupları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arı İnan olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Enver Paşa'nın Özel Mektupları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Enver Paşa'nın Özel Mektupları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Enver Paşa'nın Özel Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Enver Paşa'nın Özel Mektupları Yazarı Kimdir ?

Enver Paşa'nın Özel Mektupları yazarı Arı İnan 'dır. Arı İnan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Enver Paşa'nın Özel Mektupları PDF indir oku

Enver Paşa'nın Özel Mektupları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Enver Paşa'nın Özel Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Enver Paşa'nın Özel Mektupları TIKLA PDF İNDİR !
İttihat ve Terakki'nin ünlü liderlerinden Enver Paşa, Osmanlı İmparatorluğu'nun son beş yılına damgasını vurdu. "Enveriye yazısı", "Enveriye bıyığı", "Enveriye kalpağı" moda oldu. Almanlar imparatorluğu "Enverland" diye anmaya başladı.
Kimilerince Osmanlı İmparatorluğu'nu gereksiz yere Birinci Dünya Savaşı'na sokup parçalanmasına yolaçmakla suçlanan Enver Paşa, kimilerince de katıksız bir yurtsever, büyük bir asker ve devlet adamı olarak görüldü.
1922 yılında, "Turan" devleti kurma düşlerinin peşinde Tacikistan'da Ruslarla çarpışırken ölen bu siyaset adamının aynı zamanda ateşli bir sevgili olduğunu biliyor muydunuz?
Elinizdeki kitap Enver Paşa'nın çalkantılı özel yaşamının birinci elden tanıklığıdır.
Büyük bölümü ilk kez basılan bu mektuplar yalnızca tarihçiler için paha biçilmez bir belge hazinesi değil, bütün okurlar için sürükleyici bir serüven niteliğinde.



Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Enver Paşa'nın Özel Mektupları TIKLA PDF İNDİR !Enver Paşa'nın Özel Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Enver Paşa'nın Özel Mektupları, Arı İnan

Yorum Gönder